fbpx

Hier vind je de planning voor de komende weken.

De masterclasses, groepscoachingsessies en de live workshop worden nog ingepland. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen.

 

Groepscoachingcalls:

1. Zondag 7 juni 9:30

2. Woensdag 16 juni 9:00

3. in week 29

4. in week 33

5. in week 37

 

Masterclass:

1. Woensdag 1 juli 9:00

2. in week 31

3. in week 35

 

Online lessen in de NieuwetijdsVrouw Academie:

1. De basis – vanaf zondag 7 juni
We beginnen met dé vaardigheden waarop je verdere ontwikkeling gestoeld is. En die je meteen meer rust geven en je het gevoel geven thuis te komen in jezelf.

2. Emoties dragen – vanaf zondag 14 juni
Je ontdekt hoe je jezelf in balans brengt. Hoe je omgaat met gevoelens en emoties op een manier die alles draaglijk maakt en waardoor je kunt loslaten. Ook ga je ervaren hoe krachtig jouw gedachten zijn.

3. Ik en de ander – vanaf zondag 21 juni
Wat is van jou en wat is van de ander? Wanneer vervloei je, en wanneer ben je in verbinding? Leer onderscheid te maken in wat je waarneemt. En tot jezelf te komen… én blijven.

4. Overtuigingen – vanaf zondag 5 juli
Ontdek dat overtuigingen veel meer omvattend zijn dan je had gedacht. Waar ze vandaan komen, en hoe je ze loslaat. Zodat je de regie terug krijgt over je gedachten en weer je eigen waarheid bepaalt.

5. Transformeren van pijn – vanaf zondag 12 juli
Je leert op een andere manier om te gaan met pijnlijke herinneringen en emoties. Zodat je niet langer blokkades opwerpt voor jezelf. Maar deze los kunt laten, en jezelf geeft wat je nodig hebt. Je ontdekt je eigen draagkracht.

6. Zelfliefde – vanaf zondag 19 juli
Hoe zie je jezelf? Hoe ga je om met jezelf? Je lichaam? In relatie tot anderen? Hoe aardig ben je eigenlijk voor jezelf? Ontdek hoe je dit kunt veranderen, waardoor je leven een stuk lichter en liefdevoller wordt.

7. Angst en vertrouwen – vanaf zondag 2 augustus
Wat heeft jouw angst je te vertellen? En hoe vind je weer het vertrouwen, in een situatie, in het leven, in jezelf? Angst is een slechte raadgever, maar als jij weet hoe je ermee om moet gaan, sta je een stuk krachtiger in het leven.

8. Hoofd vs. hart – vanaf zondag 9 augustus
Malende gedachten, wikken en wegen, terugdenken en vooruitzien. We raken vaak verstrikt in gedachten die niet helpend zijn. Ontdek hoe je een einde maakt aan die gedachtenstroom. En hoe je de antwoorden vindt, in samenwerking met je hart.

9. Wie ben ik – vanaf zondag 16 augustus
Maak kennis met de vele vlakken die jouw diamant vormen, rondom de kern van wie je bent. Ontdek jouw potentie. En krijg inzicht in wat werkelijk belangrijk voor jou is, en waar je naartoe wilt met je leven.

10. Authenticiteit – vanaf zondag 30 augustus
Je uiten is naar buiten brengen wat er in jou leeft. Ben je oprecht? Of ben je niet ‘waarachtig’? Houd je je in? Breng je iets naar buiten wat niet strookt met de werkelijkheid? En, hoe draai je dit om, zonder dat je weer een nieuw masker opzet?

11. Grenzen – vanaf zondag 6 september
Neem je eigen ruimte in. Ontdek hoe je trouw kunt zijn aan je grenzen, wensen en waarden. Zonder dat je hiervoor ver buiten je comfortzone hoeft te treden.

12. Stralen als NieuwetijdsVrouw – vanaf zondag 13 september
Voel je volledig verbonden met jezelf, en al wat is. Laat de nieuwetijdsvrouw in je stralen als nooit tevoren. Zodat je een baken van licht bent. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

 

De live workshop:

In september

 

Persoonlijke sessies:

Die plan je zelf in via deze link: https://bookme.name/NieuwetijdsVrouw/lite/persoonlijke-voortgangsgesprekken (plan deze 3 sessies in vóór 1 oktober).

 

Reading:

Die plan je zelf in via deze link: https://bookme.name/NieuwetijdsVrouw/lite/energiereading (in te plannen vóór 1 oktober).